gfb_efsane_061 Acemi Üye
| Konu: Hayko Cepkin Paz Şub. 24, 2008 10:17 pm | |
| 777
bir düşündük bin ah işittik her geçen gün incitildik tütsü yaktık temizlendik dumanından zehirlendik
yalanlarla avutulduk,zor yollarla durdurulduk bir kadeh içtik keyiflendik,ilaçlarıyla uyutulduk
yalnız kaldım bu şehirde bana sorsan döndük dehlizlere tutsak kaldık içimizde uyansakta yokuz yerimizde
uçurumun kenarında bizi iten rüzgarında çok güvenli değil ama düşmemek için tutun bana
akıllanıyor akıllanıyor fikrim,akıllanıyor akıllanıyor zihnim akıllanıyor akıllanıyor fikrim,akıllanıyor az kullanıyor zihnim
En son gfb_efsane_061 tarafından Paz Şub. 24, 2008 11:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
gfb_efsane_061 Acemi Üye
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Şub. 24, 2008 10:18 pm | |
| BEN GİDEYİM
ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berakktır bu gönül kana kana içli gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak en sonunda öğrendim
ateşini gördüm yandım yanında kor ettim yalanını bildim bak sonunda öğrendim | |
|
gfb_efsane_061 Acemi Üye
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Şub. 24, 2008 10:20 pm | |
| BERTARAF ET
altı üstü 5 metrydi,dertlerinin birikimi belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini bertaraf et herşeyini kıymatini kısmetini belki yarın gelir ama bu gün seni sevmedi ki
altı üstü 5 metrydi,dertlerinin birikimi belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini bertaraf et herşeyini kıymatini kısmetini belki yarın gelir ama bu gün seni sevmedi ki | |
|
gfb_efsane_061 Acemi Üye
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Şub. 24, 2008 10:21 pm | |
| BİLMEZSİN
ETME GÖNÜL KENDİNE YAR İÇİN GEÇTİYSE GİYSEN ÜSTÜN DEĞİŞMEZ GÖR KENDİN DEĞİLSEN YİNE YOLUN BAŞINDA BEYAZ KEFEN GİYDİYSEN GEL UMRUN UMRUMDUR GÖREMEZ GEL
ÖRTÜ ÖRTTÜM ÜSTÜNE YAR TENİ İNCEYSE ÜŞÜR SANDIM KENDİNE YOL UZUN GELDİYSE BİLKİ DURUR BAŞINDA GECELERİ BEKLERKEN GEL UMRUN UMRUMDUR GÖREMEZ GEL | |
|
gfb_efsane_061 Acemi Üye
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Şub. 24, 2008 10:24 pm | |
| ELLER ALDI
Eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi
eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim
yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi
Eller aldı yüreğimi bilmez oldum gereçeğimi kim bulduysa yokum dedim bundan sonra gör böyleyim
yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi yok kimseler kimse duymasın beni sensiz yalnızlığımda bir of çeksem de yine olmaz inat ettim sensiz yalnızıım aaah | |
|
gfb_efsane_061 Acemi Üye
| Konu: Geri: Hayko Cepkin Paz Şub. 24, 2008 10:28 pm | |
| FIRTINAM
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacın vurma yüzüme düşürür halim zor aah düşürür halim zor aah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan kırbacın vurma yüzüme düşürür halim zor ah düşürür halim zor ah
karın oldum eriyorum güneş olma yamacımda ırmağın olurum senin sularım önünde durma
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim
yolum uzun gör güzelim vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim sen estikçe ben titrerim | |
|